Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Allerød Bio...

Spilletider for El Angel

Plakat for filmen El Angel

El Angel

Premiere d. 11.04
Tilladt for børn over 15 år

Vi programlægger ca. en måned frem. Hold dig orienteret på hjemmesiden om kommende spilletidspunkter for filmen.

Fra K&S Films og Pedro Almodovars produktionsselskab El Deseo, der stod bag WILD TALES og KLANEN kommer EL ANGEL, Argentinas Oscar-bidrag 2019 til en nominering for bedste ikke-amerikanske film.
Instrueret af Luis Ortega baseret på den sande historie om den længst siddende fange i argentinsk historie med øgenavnet El Angel, dødens engel. En true-life "Bonnie & Clyde"-historie uden samvittighedskvaler om en ung fyr med engleansigt, der i virkeligheden var djævlen i forklædning.

Buenos Aires i begyndelsen af 1970'ere: Den kønne 17-årige Carlitos skifter skole og bliver straks betaget af sin nye ven Ramón og hans far, der hurtigt får blik for Carlitos' forbryder-færdigheder. Sammen driver trekløveret fra smårapserier til organiserede tyvetogter, som snart også udmunder i vold og skruppelløse mord. Som 20-årig havde den unge mand elleve drab og mere end fyrre røverier på sin samvittighed.
I dag har virkelighedens Carlos Robledo Puch siddet mere end 46 år i fængsel.

Nomineret til PIX PUBLIKUMSPRIS på efterårets filmfestival i København samt til BEDSTE FILM på San Sebastian Film Festival. To nomineringer på Cannes Film Festival.

Længde: 1:59
Instruktør: Luis Ortega
Skuespillere: Lorenzo Ferro, Chino Darín, Daniel Fanego
Censur: Tilladt for børn over 15 år
Tirsdag 21.05.2019
Onsdag 22.05.2019